Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dijous, 25 d’octubre del 2007

Actuació a Cerdanyola del Vallés

Els guerrers d'Ibercalafell actuaran el pròxim 4 de novembre a Cerdanyola del Vallés dintre del VAE VICTIS. L'activitat vol desmitificar la guerra en l'antiguitat que ens ha donat el cinema. L'actuació és a les 12. Activitat per a majors de 8 anys.

Los guerreros de Ibercalafell actuarán el próximo 4 de noviembre en Cerdanyola del Vallés dentro del VAE VICTIS. La actividad quiere demitificar la guerra en la antiguedad que nos ha dado el cine. La actuación será a las 12 Actividad para mayores de 8 años.

The Ibercalafell's warriors will actue the november 4th in Cerdanyola del Vallés inside the VAE VICTIS. The activitate wants to show the real ancient war not the war who shows the cinema. The performance begin at 12h. This activity is for olde 8 years.

http://www.mac.es/ruta_dels_ibers/progr'07_Ca_n'Oliver.pdf

NOTA OFICIAL:

Taller sobre la guerra a l’antiguitat al Poblat de Ca n’Oliver

Després del Cap de Setmana Ibèric, es reprèn la programació habitual al poblat ibèric de Ca n’Oliver que preparen conjuntament el CRAC i el Servei de Patrimoni Municipal, amb un taller dedicat a la guerra a l’Antiguitat dins el programa “Coneguem la Cultura ibèrica al Poblat de Ca n’Oliver”.

El taller està pensat per al públic familiar: nens i nenes majors de 8 anys i els adults que els acompanyin, i es dedicarà a la guerra a l’Antiguitat. L’objectiu és mostrar com eren l’armament i les tècniques defensives i ofensives fa més de 2000 anys, per la qual cosa es contarà amb la presència dels guerrers ibèrics de l’equip de reconstrucció Ibercalafell. Els participants podran experimentar aquestes tècniques reproduint la famosa batalla de Cannas (Itàlia) que enfrontà cartaginesos i romans al 216 abans de Crist.

FITXA TÈCNICA
Descripció: Taller per a famílies durant el qual els participants aprendran com era la guerra a l'Antiguitat i ho experimentaran fent de soldat
Data: diumenge 4 de novembre de 2007
Punt de trobada: al mateix jaciment
Horari: 12 hores
Edat recomanada: a partir de 8 anys
Activitat gratuïta

Terra Ibèrica 2016