Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dimecres, 3 de març del 2010

Ibercalafell actuarà al VAE VICTIS de Cerdanyola

El proper dia 7 de març actuarem al VAE VICTIS de Cerdanyola.


FITXA

Data: 07/03/2010 Hora: 12h
Lloc de realització: Poblat ibèric de Ca n’Oliver
Adreça: carrer de València, s/n


El diumenge 7 de març a partir de les 12 hores, els nens i les nenes majors de 8 anys i els adults que els acompanyin podran descobrir l’armament i les tècniques defensives i ofensives de fa més de 2000 anys i experimentar aquestes tècniques reproduint la famosa batalla de Cannas (Itàlia) que va enfrontar cartaginesos i romans l’any 216 abans de Crist. Com és habitual, l’activitat és gratuïta i estarà conduïda per dos membres del CRAC i comptarà amb la participació de diversos soldats ibèrics de l’equip de reconstrucció històrica Ibercalafell.

Fitxa tècnica Descripció: Taller per a famílies durant el qual els participants experimenten alguns aspectes relacionats amb la guerra a l’Antiguitat.
Data: diumenge 7 de març de 2010
Punt de trobada: al mateix jaciment.
Horari: 12 hores.
Edat recomanada: a partir de 8 anys.
Activitat gratuïta.

Terra Ibèrica 2016