Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

divendres, 15 d’abril del 2011

Visita virtual per l'ecomuseu de les Valls d'Àneu

[Extret de la web de patrimoni de la Generalitat]


Visual, modern i proper al visitant. Així és el web que acaba d’estrenar l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. El portal agrupa informació sobre els espais visitables que es gestionen des del museu i s’amplia amb continguts relacionats amb el patrimoni de la zona.

Amb un clic, es pot veure la façana i l’interior de la seu de l’Ecomuseu, la Casa Gassia, en 360º gràcies a lesimatges panoràmiques cedides per la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

També es pot accedir a la informació dels radials, els 11 centres patrimonials repartits pels pobles d'Àneu que formen part del museu. S’hi troben esglésies romàniques i gòtiques, castells, búnquers i fins i tot una formatgeria. El web recull l’esperit de l’Ecomuseu de crear un projecte global que expliqui la realitat social i cultural de la zona.

El portal inclou una agenda, així com notícies vinculades al patrimoni pirinenc i un catàleg de les publicacions del museu. En un futur es posarà en marxa l’espai Adquisicions que mostrarà els materials que es van incorporant a la col·lecció de l’Ecomuseu



Navega pel web de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

Terra Ibèrica 2016