Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dimecres, 16 de setembre de 2015

Presentació de la Guia del jaciment de La Font de la Canya

El dissabte 19 de setembre a la Casa de colònies de l'església de Sant Pere d'Avinyó
2/4 de 8 del vespre d'Avinyonet del Penedès es presentarà el llibre núm. 200 de la col·lecció de l'Institut d'Estudis Penedesencs: “La font de la canya. Guia arqueològica”
La presentació anirà a càrrec dels autors i de Xavier Esteve, arqueòleg i membre de la secció d'arqueologia de l'IEP, d'Albert Tubau, president de l'IEP, i d’Oriol de la Cruz Marcé, alcalde d'Avinyonet del Penedès.

El jaciment del Turó de la Font de la Canya és un centre de mercaderies de l’època dels ibers (segles VII-II aC) situat al cor del Penedès. Les excavacions arqueològiques han identificat nombroses dades relacionades amb els inicis de la vinya i el vi al territori que es remunten al segle VII aC i s’associen amb els intercanvis comercials amb els fenicis.


Terra Ibèrica 2016