Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dijous, 1 d’octubre del 2020

Ibercalafell al 20é Cap de Setmana Ibèric

 

 

Com cada any pel primer cap de setmana d'octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l'esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.000 anys, oferint un gran ventall d'activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes... una varietat d'opcions per tots els gustos i públics!

Tots els anys s'escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 20è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a mostrar com la societat ibèrica aprofitava els recursos naturals per qüestions de la vida quotidiana. Sabeu com es gestionava aquesta societat agrícola i ramadera? Com feien les seves eines i armes de metall? Es podrà veure com fang, pedra i fusta s'emprava per erigir les seves construccions; com de l'argila feien la ceràmica; tot per descobrir com ibers i natura convivien.

Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació.

 

Terra Ibèrica 2016