S'acosta el Festival Terra Ibèrica 2018 que es celebrarà a la Ciutadella Ibèrica de Calafell entre el 26 i 29 de juliol. Us mantindrem informats! // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dimarts, 5 de febrer de 2008

Tribuna d'arqueologia 2008

Com cada any la Generalitat organitza la Tribuna d'arqueologia amb l'objectiu de donar a conèixer els resultats d'algunes de les darreres investigacions arqueològiques fetes a Catalunya, així com també dels treballs realitzats a l'exterior que puguin ser d'interès en relació a l'arqueologia catalana.

Programa 2008

Como cada año la Generalitat organiza la Tribuna d'arqueologia con el objetivo de dar a conocer los resultados de algunas de las últimas investigaciones arqueológicas hechas en Catalunya, así como también los trabajos realizados en el exterior que puedan ser de interés en relación a la arqueología catalana.

Programa 2008

As every year Generalitat organize the Tribuna d'arqueologia with the objective of giving to know the results of some of the archaeological last investigations made in Catalunya, as well as the works carried out in the exterior that they can being of interest in relation to the Catalan archaeology.

Programa 2008

Terra Ibèrica 2016