Ibercalafell actuarà a les X jornades iberorromanes Festum 2017 que es celebraran a Almedinilla (Córdoba) // Si voleu us podeu posar en contacte amb nostaltres al mail info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dimarts, 28 d’octubre de 2008

Actuació d'Ibercalafell a Cerdanyola

El pròxim dia 2 de novembre al poblat ibèric de Ca n'Oliver (Cerdanyola) actuarà l'Equip de Reconstrucció Ibercalafell dins del IIº Taller sobre l'Antiguitat VAE VICTIS de les 10h fins a les 13h.

L'activitat està organitzada pel CRAC (Centre de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola). S'explicaran conceptes sobre tàctiques i estratègia antiga on intervindran els guerrers d'Ibercalafell.

L'activitat es culminarà amb la representació de la batalla de Munda. L'activitat és gratuïta i oberta a tothom a partir dels 10 anys.


Mostra un mapa més gran

Més informació.

US HI ESPEREM!

1 comentari:

ARTIFEX ha dit...

El IIº Taller sobre la Guerra en la Antigüedad, VAE VICTIS, que organiza el CRAC de Cerdanyola del Vallès, se celebrará finalmente el domingo 14 de diciembre, en el yacimiento ibérico de Ca n'Oliver, a partir de las 11 de lamañana y hasta las 13.30h. aproximadamente. El Taller es de libre asistencia, a partir de 10 años de edad.

Terra Ibèrica 2016