S'acosta el Festival Terra Ibèrica 2018 que es celebrarà a la Ciutadella Ibèrica de Calafell entre el 26 i 29 de juliol. Us mantindrem informats! // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

diumenge, 28 de març de 2010

Una nova guia per explicar Els Vilars

Una nova guia per explicar Els Vilars

El llibre recull les novetats aportades per les últimes excavacions arqueològiques

Passejar pel carrer original, visitar el pou central i descobrir el barri nord; comprovar l’efectivitat dels sistemes defensius i sentir-se com un autèntic iber que custòdia la seva fortalesa. Aquestes seran les novetats del recorregut que podran fer els visitants dels Vilars d’Arbeca un cop acabat el condicionament d’aquest important jaciment de l’Edat de Ferro.


Emili Junyent, responsable de les excavacions, ho va explicar durant la presentació de la nova guia d’Els Vilars, que forma part de les Guies del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i actualitza els últims descobriments fets al jaciment.

El llibre, de 80 pàgines, s’emmarca en el 25è aniversari de les excavacions a una de les fortaleses antigues més importants d’Europa.

Notícia extreta de la web del Patrimoni de la Generalitat


ENLLAÇOS D'INTERÉS:

Més informació a la web d'Arquitectura de la Generalitat

Facebook de Els Vilars

Fotografies històriques de la Associació "Amics de Vilars" (www.amicdevilars.com)

Terra Ibèrica 2016