Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dijous, 28 de febrer del 2008

Congrés d'arqueologia experimental

El mes de novembre es celebrarà a Ronda (Málaga) un congrés d'arqueologia experimental. Ibercalafell presentarà els resultats sobre l'experimentació amb el forn ibèrica de ceràmica de Verdú.

El mes de noviembre se celebrarà en Ronda (Málaga) un congreso de arqueología experimental. Ibercalafell presentará los resultados sobre la experimentación con el horno ibérico de cerámica de Verdú.

In november will celebrate in Ronda (Málaga) an experimental archeology congress. Ibercalafell will participate presenting the results of the iberian kiln of Verdú.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nuestro sincero agradecimiento a las personas ajenas al CEL o a IBERCALAFELL que participaron voluntariamente: Marcel, Carol, Laura y Dani V.
También agradecemos la colaboración de Hèctor González de ARS LIVIA y de su familia.

Terra Ibèrica 2016